Välj din Ford Vignale

Ford, i förfinad utgåva. Valet är ditt.

Till din tjänst, precis när du behöver det

Bilarna står klara och väntar på dig i våra FordStores. Ta första steget in i en Vignale-lounge och starta en unik upplevelse med exklusiv service utformad runt dig.

Välkommen till Ford Vignale-loungen

I FordStores Vignale-lounger erbjuder vi en modern, avslappnad bilköpsupplevelse som utformats för att inge lugn och välbefinnande. Njut av en nybryggd kopp Nespresso eller vänd dig till en av våra Vignale relationship managers. De finns här för att hjälpa dig välja bland exklusiva material, färger och tekniska lösningar för att skräddarsy den bil du behöver.

Exklusiv service som utformats för dig.

Din personliga Vignale relationship manager står alltid till tjänst för att ta hand om din bils olika behov. Några av våra tidsbesparande tjänster inkluderar:

  • Vignale OneCall – kundsupport dygnet runt, alla dagar i veckan
  • Hemleverans av din nya Ford Vignale
  • Hämtning och lämning för service och av lånebil
  • Kostnadsfri biltvätt – förbeställd eller drop-in
  • Den skräddarsydda appen för ägare hanterar dina servicebehov med ett enkelt klick.
  • Ford Vignales ägarklubb erbjuder exklusiv tillgång till evenemang, restauranger och reseerbjudanden.

Vignale Magazine. En värld av möjligheter.

Läs berättelserna bakom Ford Vignales design och förstklassiga, handgjorda material. Från inspirerande intervjuer och fantastiska destinationer till körupplevelser och smarta, tidsbesparande tips.

Läs Ford Vignale Magazine

Ambassadörerna

Ford Vignales ambassadörer är tillförlitliga, inflytelserika och framgångsrika i sina karriärer – vilket innebär att de inte har någon tid att förlora. De jonglerar med späckade scheman och behöver kunna utnyttja sin tid på bästa sätt. Se hur Ford Vignales serviceplattform hjälper dem i vardagen.